Serveis

Els nostres serveis

Atenció i

Assesorament

Tramitació de

Reserves

Asistencia en

Viatge

 

 

Tramitació

D'assegurances

Viatge vacacional.

Solucions per empreses

Experiència professional i preus competitius.
Busquem la millor combinació pel seu viatge de negocis, aconseguint sempre els millors serveis i garanties a preus competitius amb webs on-line.

 • Reserves.

  Bitllets d'avió, tant d'àmbit nacional com internacional, ponts aeris i enllaços de vols interns en qualsevol país. Bitllets de tren nacional, internacional i AVE. Bitllets de vaixell. Lloguers de cotxes amb les principals companyies a nivell mundial.

 • Allotjaments i gestió d’esdeveniments.

  Reserves d'hotels a qualsevol indret del món. Som especialistes en congressos i fires, facilitant també en destinació guies, intèrprets o visats i tràmits duaners. Entrades a esdeveniments lúdics i esportius.

 • Avantatges financers

  Tramitació de targetes de crèdit, per pagaments exclusius de viatges i obtenir així un finançament més flexible. Tramitació de targetes Iberia SENDO - Assegurances d’accidents i assistència en viatge Acumulació de punts Total acceptació

 • Assistència empreses 24H

  Disposem d'un servei 24 hores exclusiu per a empreses. Oferim un telèfon i email exclusiu als nostres clients d’empresa per a qualsevol imprevist que puguin tenir en el seu viatge i realitzar reserves fora d’horari comercial.