RUTA DE LES CINC NACIONS

Un viatge impregnat de la bellesa balsàmica de la Provença francesa, passant per la captivadora majestuositat dels Alps Dolomites fins a l’acollidora calma de l’Adriàtic

DIA 1: BADALONA- MONTPELLIER – P.N. DEL LUBÉRON – AIX-EN-PROVENCE

Sortida de Badalona a les 08:30 per dinar als voltants de Montpellier. Girarem direcció est per endinsar-nos en els captivadors paisatges de la Provença entre camps de lavanda tot i passejant pels carrers dels poblets més pintorescos del Lubéron. Arribada a Aix-en-Provence, passeig peatonal de descoberta, sopar i allotjament.

DIA 2: AIX-EN-PROVENCE – GORGES DU VERDON – TORINO

Sortida havent esmorzat cap a una de les gorges fluvials més espectaculars d’Europa: les del riu Verdon que contemplarem al llarg del seu congost. Dinar a l’estació balneària de Digne-les-Bains i continuació fins a Torino, ja en territori italià. Sopar i allotjament.

DIA 3: TORINO – LLAC DE GARDA – BOLZANO

Matí dedicat a descobrir a peu una de les ciutats arquitectònicament més harmonioses del nord d’Italia, banyada per les aigües del riu Po. Havent dinat, sortirem per acostar-nos progressivament als Alps italians, emprant una magnífica porta d’entrada: la del LLac de Garda que ens acostarà a la pseudo-austríaca ciutat de Bolzano. Passeig a peu, sopar i allotjament.

DIA 4: BOLZANO – BRESSANONE – CORTINA D’AMPEZZO

Després d’esmorzar, conduirem ja en plens Dolomites fins arribar a Bressanone quin centre històric ens farà viatjar al passat a l’abric de la seva particular catedral. Dinar i continuació entre elevats cims rocollosos fins arribar a Cortina d’Ampezzo, havent circulat (si les dimensions del nostre vehicle ens ho permeten) pels passos de Gardena, Sella i Falzarego. Sopar i allotjament.

DIA 5: CORTINA D’AMPEZZO

Jornada destinada a gaudir de les muntanyes tot i pujant al matí amb el telefèric de Tofana fins a 3244 metres d’altitud. En dinat, anirem amb el nostre vehicle a contemplar els llacs de Landro i Misurina. Retorn a Cortina per sopar i dormir.  

DIA 6: CORTINA D’A. – PALMANOVA – PIRAN – UMAG

Després d’esmorzar baixarem arran de mar fins a la peculiar població de Palmanova, ciutat fortificada en forma d’estrella i Patrimoni Mundial de l’UNESCO, on dinarem. A continuació, entrarem a Eslovènia fins arribar a la riba de l’Adriàtic on ens espera la màgica influència veneciana que desprén Piran. Seguirem canviant de país tot i entrant a Croàcia per sopar i allotjar-nos a Umag.

DIA 7: UMAG 

Jornada consagrada en pensió completa a la península d’Ístria visitant Umag i Porec, i gaudint també de les intal.lacions de l’hotel i de les sorprenents platges adriàtiques.

DIA 8: UMAG – SIRMIONE – SANREMO

Iniciarem el retorn cap a casa aturant-nos a dinar a la riba sud del LLac de Garda, en concret, a la senyorial població de Sirmione. Continuació per la costa Ligúria per sopar i allotjar-nos a Sanremo o proximitats.

DIA 9: SANREMO – AIGUES-MORTES – BADALONA

Darrera etapa del nostre viatge recorrent la costa mediterrània per dinar a la bastida fortificada d’Aigues-Mortes, en plena Camarga. Arribada a Badalona i fi dels nostres serveis.

OPCIÓ AEROTERRESTRE: Vol d’anada fins a Torino i de retorn des de Niça.