EL SUD DE NORUEGA

FIORDDS, MUNTANYES i GLACERES EN FURGONETA DE 9 PLACES

Del 2 al 10 de juliol

PRIMER DIA: BARCELONA – OSLO

Presentació a l’aeroport de Barcelona per volar en línia regular (DYI 6 12:15) fins a Oslo. Arribada a l´aeroport de Gardemoen, trasllat a l´hotel, sopar i allotjament.

SEGON DIA: OSLO – LILLEHAMMER

Esmorzar buffet. Durant el mati, visita a la capital noruega per conèixer el Frognerpark, amb les estàtues de Vigeland; el museu viking; el museu d´exploració ártica Fram; la fortalesa d´Akerhus i culminarem amb un ascens al trampolí de salts d´esqui de Holmenkollen, des d´on contemplarem una bonica panoràmica de la ciutat i el fiord que la banya. Dinar i temps lliure abans de marxar en direcció nord cap a Lillehammer. Sopar i allotjament.

TERCER DIA: LILLEHAMMER – ÂLESUND

Esmorzar buffet. Visita a la ciutat bressol de l´esquí, incloent-hi el museu de costums i tradicions Maihaugen i la sensacional vista des del trampolí olímpic de salts d´esquí. Dinar abans de continuar el viatge cap a Ringebu, on descobrirem la seva esglèsia del segle XII construida en fusta. Arribada a Âlesund, bonica ciutat quines petites dimensions contemplarem des del mirador Fjellstua sobre el turó Aksla, havent pujat els 418 graons d’accés o en el nostre vehicle si ens ho permeten. Sopar i allotjament.

QUART DIA: ÂLESUND – GEIRANGER – LOEN

Esmorzar buffet. Comencem la jornada amb l´ascens a la Trollstigen, una de les carreteres de muntanya més impressionants d´Europa, per continuar, dins el regne dels fiords, el descens del port de les Àligues que ens durà a Geiranger. Després de dinar en aquest petit poblet, ens embarcarem en un ferri per navegar pel bonic fiord, contemplant les cascades de Les 7 germanes, El pretendent i El vel nupcial. Continuació del viatge per carretera fins a Briksdal per caminar fins la llengua de la glacera Jostedal, envoltats de majestuoses muntanyes. Trasllat a Loen o proximitats, sopar i allotjament.

CINQUÈ DIA: LOEN – KAUPANGER – GUDVANGEN – BERGEN

Esmorzar buffet. Continuació de l´itinerari per travessar la muntanya sobre la qual reposa la glacera més extensa d´Europa i arribada a Kaupanger per embarcar al ferri que ens permetrà gaudir de la bellesa de Sognefjord i del Naeroyfjord, el major i el menor dels fiords del nostre viatge. A Gudvangen tornarem a pujar a la VAN, tot i havent dinat, que ens conduirà fins a Bergen. Sopar i allotjament.

SISÈ DIA: BERGEN

Esmorzar buffet. Coneixerem una de les capitals de la Lliga Hanseàtica visitant el Museu Hanseàtic i el mercat de peix, passejant pel Bryggen (antic port) i pels seus acollidors barris. Pujarem amb funicular dalt del turó Floei per gaudir de la captivadora perspectiva i d´un passeig per la natura. Dinar en un típic restaurant centenari del port i temps lliure per a compres o altres activitats. Sopar i allotjament.

SETÈ DIA: BERGEN – HAUGESUND – STAVANGER

Esmorzar buffet. En direcció sud, la VAN i els ferris ens transportaran entre illes i extensos fiords fins a Haugesund, població eminentment marinera on dinarem, i al llarg de la tarda fins a Stavanger, quarta ciutat del país gràcies, sobretot, a la seva vinculació amb el món de les conserves i el petroli. Sopar i allotjament.

VUITÈ DIA: STAVANGER

Esmorzar buffet. Visita a la ciutat que comprén el barri antic de cases de fusta, la catedral i l´interessant museu del petroli. Dinar i sortida amb el nostre vehicle per arribar a la base de l´impressionant Prekestolen i iniciar l´ascens a peu per contemplar la magnífica vista que aquesta majestuosa roca brinda als més agosarats, sens dubte, una de les més impressionants de Noruega. Retorn a l´hotel, sopar i allotjament.

NOVÈ DIA: STAVANGER – BARCELONA

Esmorzar buffet. Trasllat a l´aeroport I sortida en vol regular cap a Barcelona (DYI 7 11:45).

Fi dels nostres serveis.