CAPITALS BÀLTIQUES

Un viatge per terra, mar i aire per descobrir l’ambit urbà escandinau 

DIA 1: BARCELONA – COPENHAGEN

Sortida de Barcelona en vol regular cap a Copenhagen. Després d´aterrar ens acostarem amb el nostre vehicle de nou places a Dragor, bonica població costanera que ens mostrarà l´harmoniosa arquitectura tradicional danesa. Trasllat a Copenhagen i després d’una breu passejada com a primer contacte, soparem i ens hi allotjarem. 

Dia 2: COPENHAGEN

Esmorzar i visita panoràmica per descobrir els racons més emblemàtics de la capital danesa: el Palau Reial, la Sireneta, el Nyhavn, el Slotsholmen, el Castell de Rosenborg, l’Esglèsia de Sant Salvador, el Palau d’Amalienborg, l’Esglèsia de Marbre, etc. Després de dinar, visitarem la cerveseria Carlsberg i el Parc Tívoli. Temps lliure, sopar i allotjament.

Dia 3: COPENHAGEN – GÖTEBORG

Sortida després d´esmorzar en el nostre vehicle cap a Helsingor seguint la línia de la costa per visitar el Castell de Kronborg, on s’escenifica la vida del shakespearià príncep Hamlet. Havent dinat, embarcarem en un ferry per creuar l’estret d’Öresund fins arribar a Helsinborg, ja en terres sueques. Continuació fins a Göteborg, passejada per la ciutat, sopar i allotjament.

DIA 4: GÖTEBORG – JÖNKÖPING – STOCKHOLM

Havent gaudit d’una estona per acomiadar-nos de Göteborg, sortirem terra endins fins arribar a Jönköping per visitar el museu dels Llumins i dinar a la vora del llac Vättern, el segon en extensió de Suècia. Continuació cap a Stockholm, sopar i allotjament.

DIA 5: STOCKHOLM 

Matí destinat a contemplar la bellesa reflectida en l’aigua de la capital sueca visitant l’ajuntament, el Gamla Stan, la catedral i el museu a l’aire lliure Skansen. Després de dinar sortirem de la ciutat per arribar-nos a Sigtuna, un encantador poble que ens mostra la tradicional imatge de les cases de fusta plenes de color. Retorn a Stockholm, sopar i allotjament. 

DIA 6: STOCKHOLM – HELSINKI

Després d’esmorzar, efectuarem una peculiar excursió en embarcació de vapor sobre aigües del llac Mälaren que ens acostarà a la residència campestre de la família reial, el Palau de Dröttningholm, que visitarem conjuntament amb els seus captivadors jardins. Retorn a la ciutat navegant i dinant a l’hora cuina “al vapor”, i trasllat al port per embarcar-nos en el gran ferry de la companyia Silja Line que ens acostarà durant la nit a Helsinki. Sopar, allotjament i esmorzar ​(verificar) a bord.

DIA 7: HELSINKI

Atracarem al port de Helsinki i, de camí a l’hotel, farem una visita panoràmica de la ciutat per veure la catedral, les esglèsies ortodoxa i l’excavada dins una roca Temppeliaukion, l’estadi olímpic i el monument a Sibelius. Després de dinar marxarem cap a Porvoo, petita població marinera. Retorn a la capital, sopar i allotjament.

DIA 8: HELSINKI – TALLINN – HELSINKI

Havent esmorzat, tornarem al port per embarcar en aquesta ocasió en un fast-ferry que ens durà a la capital d’Estònia on passejarem pel seu encisador centre històric medieval que ens recorda el seu brillant passat vinculat a la Lliga Hanseàtica. Dinar i retorn a Helsinki. Sopar i allotjament.

DIA 9: HELSINKI – BARCELONA

Esmorzar i trasllat a l’aeroport per volar de retorn a Barcelona en línia regular. Fi dels nostres serveis.