BENELUX (BElgique – NEderland – LUXemburg) TOT INCLÓS I PENSIÓ COMPLETA

PRIMER DIA: BADALONA – NÎMES – DIJON

Inici del viatge en direcció Perpinyà fins arribar a Nîmes on dinarem. Continuació en sentit nord passant a prop de Lyon fins al nostre destí d’avui, Dijon, on després de sopar hi farem un passeig a peu pel centre històric de la capital del Ducat de Borgonya. Allotjament.

SEGON DIA: DIJON – LUXEMBURG – AMSTERDAM

Continuació del viatge fins arribar al Gran Ducat de Luxemburg. Visita panoràmica de la capital d’aquest petit Estat, classificada com a Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO, per descobrir La Catedral de Santa Maria, el Palau Ducal, el Kirchberg, les Casemates,… i ens acostarem al cementiri Nord-Americà de Hamm, vestigi de la Batalla de les Ardennes. Dinar i sortida cap a Amsterdam, via Liège i Maastricht. Sopar a l’hotel i allotjament.

TERCER DIA: AMSTERDAM – VOLENDAM – MARKEN – AMSTERDAM

Visita panoràmica de la ciutat dels canals: el molí de Rembrand, la Plaça dels Museus, el mercat flotant de flors, la Plaça Dam,… i entrarem en una factoria de diamants per conèixer els secrets més ben guardats dels millors talladors de pedres precioses del món. Dinar a Volendam i temps lliure per a compres en aquesta bonica població de tradició marinera. Continuació cap a Marken on passejarem entre casetes de fusta en un entorn gairebé idíl.lic. Retorn a Amsterdam, sopar i sortida per recórrer en barca els canals de la ciutat i passejar pel centre històric conegut també com a Barri Roig.

QUART DIA: AMSTERDAM – FRISIA – AMSTERDAM

Avui l’itinerari ens durà al voltant de l’Ijsselmeer i recorrerem els nous “polders” de la província de Flevoland, constatant que la terra es troba sota el nivell del mar. Visitarem Urk, poblet de pescadors; Sloten, bastió infranquejable durant la guerra contra la corona de Castella, i Hindeloopen, on dinarem en territori Frisó. Per la tarda, circularem al llarg dels 30 km. del Gran Dic de tancament i acabarem la jornada a Monnickendam per passejar per una de les poblacions portuàries més antigues de la província, després de visitar una factoria d’esclops i de formatges. Sopar a l’hotel i allotjament.

CINQUÈ DIA: AMSTERDAM – AALSMEER – DEN HAAG – DELFT – ROTTERDAM

Visita de l’espectacular subhasta de flors d’Aalsmeer i continuació cap a Den Haag, capital administrativa i seu de la monarquia. Passejarem pels seus elegants carrers i entrarem dins de la ciutat en miniatura de Madurodam per veure tot Holanda a petita escala. Dinarem a la platja de Scheveningen tot i contemplant el mar del Nord. A continuació, ens aturarem a la senyorial Delft, seu de la famosa porcellana i bressol del Pintor Johannes Vermeer, quina vida i obra coneixerem. Arribada a Rotterdam, sopar a l’hotel i allotjament.

SISÈ DIA: ROTTERDAM – ZIEREKZEE – PLA DELTA – BRUGES

Visita de la ciutat més moderna i sorprenent del país, i ascens a la torre Euromast, des d’on divisarem, a 185 m. d’alçada, una vista impressionant dels gratacels i el port de Rotterdam que acaba a la mateixa ratlla de l’horitzó. Dinar a Zierekzee, a les illes de Zealand, i continuació fins al Pla Delta, obra capdavantera en enginyeria que protegeix el sud del país de les embestides del mar. Arribada a Bruges al vespre per sopar a l’hotel. Allotjament.

SETÈ DIA: BRUGES – GANT – BRUSSEL.LES

Visita peatonal d’un dels pobles medievals més admirats d’Europa on el comerç de la Lliga Hanseàtica hi va aportar una riquesa excepcional, reflectida en els seus monuments. Dinar i continuació fins a Gant, bressol de Carles I d’Espanya i V d’Alemanya, l’emperador més poderós de l’Imperi on “mai s’amagava el Sol”. Passeig pel seu centre històric i sortida cap a la capital del regne de Bèlgica per accedir-hi pel barri de Heysel per contemplar l’imponent Atomium i la residència reial de Laeken. Sopar i passeig a peu nocturn pel centre per conèixer els seus racons més emblemàtics: la Grand Place, el Manneken Pis, les galeries del Rei i la Reina, la Borsa,…

VUITÈ DIA: BRUSSEL.LES – REIMS – BEAUNE

Breu panoràmica de la ciutat en autocar per contemplar el Palau de Justícia, l’Arc del Cinqüentenari, la Catedral de Sant Miquel, el Parlament, el Palau Reial, les Institucions Europees,… i camí cap al sud fins a Reims on pararem per dinar i admirar breument la seva emblemàtica catedral gòtica, víctima del pas del temps que es reflecteix en l’erosió de les seves escultures exteriors. Continuació del viatge fins a Beaune. Sopar i allotjament.

NOVÈ DIA: BEAUNE – BADALONA

Sortida en sentit sud a la recerca de l’Autoroute du Soleil per fer el dinar de comiat a Narbonne. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.