AQUITÀNIA I PÉRIGORD TOT INCLÓS EN PENSIÓ COMPLETA

Dia 1: BADALONA – AUCH – MONT-de-MARSAN 

Sortida de Badalona fins arribar a AUCH on havent dinat, visitarem l’Abadia Cistercenca de Flaran ubicada a Valence-sur-Baïse. Continuació fins arribar a Condom per passejar pels seus carrers i trobar-nos amb els personatges més emblemàtics de la Gascunya: D’Artagnan i els tres mosqueters. Seguirem fins Labastide d’Armagnac per descobrir les peculiaritats de les bastides construides durant els segles XIII -XIV sota criteris moderns. Arribada a Mont-de-Marsan, sopar i allotjament. 

Dia 2: MONT-de-MARSAN – ARCACHON – BORDEAUX 

Després d’esmorzar, circularem vers l’Atlàntic, oceà que contemplarem des de la Platja de la Salie i la Duna de Pilat, la més alta d’Europa. Dinar a l’animada ciutat d’Arcachon mentres admirem la seva productiva badia. Continuació fins a Bordeaux on farem una primera descoberta abans de sopar. Allotjament. 

Dia 3: BORDEAUX – GIRONDE – BORDEAUX 

Jornada dedicada a descobrir els secrets més apreciats que envolten el departament de la Gironde: el Fort Médoc aixecat pel Mariscal-enginyer Vauban, els prestigiosos Chateaux productors dels reputats vins AOC Bordeaux  i les aigües tèrboles de l’estuari dels rius Dordogne i Garonne. Abans de sopar, darrer contacte amb la capital i allotjament. 

Dia 4: BORDEAUX – BERGERAC – PÉRIGUEUX  

Havent esmorzat, sortirem cap a Saint Emilion on visitarem l’esglèsia monolítica més gran d’Europa cavada dins una roca. Seguirem cap a Bergerac per dinar i saludar l’il.lustre ciutadà Cyrano. Finalitzarem la jornada a Périgueux on soparem i ens allotjarem. 

Dia 5: PÉRIGUEUX – SARLAT-la-CANÉDA 

Dedicarem el matí a conèixer Périgueux on hi destaca la seva catedral i havent dinat, ens dirigirem a Les Eyzies-de-Tayac on quedarem bocabadats davant les cases integrades dins l’imponent penya-segat. Continuació fins a la mágica població de Sarlat-la-Canéda. Sopar i allotjament. 

Dia 6: SARLAT-la-CANÉDA i rodalies

Després d’haver viatjat en el temps entre els carrers de Sarlat-la-Canéda amb llum diurna i de nit sota els tènues fanals, la ruta d’avui s’extendrà al llarg del riu Dordogne visitant boniques poblacions com Beynac-et-Cazeac, La Roque-Gageac i Domme . Retorn a Sarlat-la-Canéda per sopar i allotjar-nos. 

Dia 7: SARLAT-la-CANÉDA – ROCAMADOUR – CAHORS

Una destacable experiència geològica subterrània ens espera a la Gouffre de Padirac. A continuació, enclavaments rurals de gran bellesa com Rocamadour, on dinarem, i Saint-Cirq-Lapopie seguiran impressionant-nos. Arribada a Cahors per sopar i allotjar-nos. 

Dia 8: CAHORS – CORDES – BADALONA

Passejada per Cahors i el famós Pont Valentré. Podrem fer les darreres compres de souvenirs i productes típics en aquesta ciutat o a la darrera que visitarem en el nostre viatge: Cordes sur Ciel on dinarem. Ruta cap a Badalona i fi dels nostres serveis.